Kıbrıs’ta Emlak Piyasalarının Son Durumu Hakkında

Kıbrıs’ta emlak piyasalarının son durumu hakkında fikir ayrılıkları yaşanıyor. Emlak piyasasının durumu ile ilgili emlakçılar arasında tartışmalar meydana geldi. Bazı emlakçılar dövizin artış göstermesine karşın piyasadaki dalgalanmanın sürdüğünü ifade ederken, karşıt görüşteki emlakçılar ise yerli piyasadaki alım gücünün durma seviyesinde bulunduğunu savunuyor.

Emlak sektörü temsilcileri tarafından dövizin yükselmesine karşın, piyasadaki dalgalanmanın hala devam ettiği duyuruldu. Bazı emlakçılar ise yerli alım gücünün durma seviyesine geldiğini açıkladı.

Metin Liçis’le yapılan görüşmeler sonucunda, ünlü iş insanı emlak sektörü yatırımları ile ilgili “Emlak sektöründe dalgalanmalar yaşanıyor. Ancak bu dalgalanmalardan etkilenmemenin en önemli noktası, emlak yatırımını nereye yaptığınızla ilgilidir. Emlak sektöründe de yatırımda olduğu gibi ufak riskler mevcut. Fakat yatırımın yapılacağı emlağın konumu bu riskleri azaltabilir” ifadelerini kullanarak Kıbrıs’ın emlak yatırımlarından en fazla kazanç sağlanabilecek sektör olduğunu vurguladı.

https://trsondakika.com/businessnews/kibrista-emlak-piyasalarinin-son-durumu-hakkinda/

Comments

Popular posts from this blog

Koronavirüs Salgının Yol Açtığı Ekonomik Sıkıntıya İş İnsanlarından Destek

İş Hayatında Başarılı Olmak: Doğru İletişim ile Her Şey Mümkün