Koronavirüs Salgının Yol Açtığı Ekonomik Sıkıntıya İş İnsanlarından Destek

Kuzey Kıbrıs’ın önden gelen iş insanları Metin Liçis ve Bülent Liçis Kıbrıs esnafına yardımda bulunulacağını açıkladı.


Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşayan Kıbrıs esnafına, Kıbrıs’lı iş insanlarından büyük destek. Kıbrıs’ın önde gelen iş insanları Metin Liçis ve Bülent Liçis; Kıbrıs esnafına kira yardımında bulunulacağını bildirdiler. İhtiyaç sahibi olduğu tespit edilen bazı esnaflara yardımda bulunacak iş adamları dayanışma sayesinde bu sürecin en az zararla atlatılacağına inandıklarını söyledi.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden mezun olduktan sonra kendilerini iş hayatına adayan ve sosyal sorumluluk çerçevesinde birçok yardım kampanyasına imza atan Metin Liçis ve Bülent Liçis, koronavirüs salgının neden olduğu ekonomik sıkıntılar karşısında da sessiz kalmadı. Küçük işletmelerden, ekonomi devlerine bu zorlu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini dile getiren Metin Liçis “Herkes elini taşın altına sokmalı” şeklinde konuştu.

Yatırımların durmak üzere olduğu bu dönemde, ekonomideki durgunluğun herkes adına tehlike oluşturduğunu vurgulayan Metin Liçiş, bu zorlu sürecin hep birlikte atlatılması gerektiğini vurguladı ve diğer iş adamlarını da destekte bulunmaya davet etti.

Bülent Liçis ise, içinde bulunduğumuz zorlu dönemin geçici bir süreç olduğunu ve birkaç ay içerisinde Kıbrıs ekonomisinin eski istikrarına döneceğine inandığını dile getirdi. Salgının insanların doğaya yönelttiğini ve çevre bilincinin artmasına yol açtığını söyleyen Bülent Liçis başta doğal güzelliğiyle herkesi kendisine hayran bırakan Kıbrıs’ın bu süreçten sonra daha da önemli hale geleceğini düşündüğünü söyledi. Bütün bunlar dolayısıyla da Kıbrıs emlak sektörünü hareketli günlerin beklediğini önemli olanın bu süreçten birlik içerisinde çıkmak olduğunu vurguladı.

 

Comments

Popular posts from this blog

İş Hayatında Başarılı Olmak: Doğru İletişim ile Her Şey Mümkün